Double cream to blush white pansy. Dark green, quilted, serrated, pointed. Semiminiature trailer
Кичести цветчета от кремаво до розово-бяло. Тъмно-зелени назъбени листенца. Полумини трейлър.
Чуден свят |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Чуден свят » Сортове "Трейлъри" » Rob`s Vanilla Trail (R. Robinson)
Double cream to blush white pansy. Dark green, quilted, serrated, pointed. Semiminiature trailer
Кичести цветчета от кремаво до розово-бяло. Тъмно-зелени назъбени листенца. Полумини трейлър.
Ох, и тази много харесвам
То има защо. Тя ти е просто красавица! От светкавица в средата малко не се виждат хубаво цветчета, а те са огромни за този сорт, но страничните много добре се виждат, красота! Отлично гледана розетка. Браво!
Благодаря ти, Светле! Много си ги обичкам всичките! И да се чувства изобилието няколко общи снимчици.
Страхотни снимки
Представям си как попийвам кафенце и им се любувам [взломанный сайт]
Зиги е цяла оранжерия. Но трейлърите са й много богати.
И аз вече имам няколко бебешора и дано растат бързо, че ги искам такива. [взломанный сайт]
п.п. Харесва ми коледната премяна на форума.
Благодаря, надявам се че създава поне малко предколедно настроение.
Това ми е голяма любов Една снимка от миналата пролет
Сега е 4 пъти по-голяма и отрупана с цветоноси, но само 2 цъфтят. Ще я поизчакам и ще ви покажа каква красива топка е станала, а после като прецъфти ще я пензирам малко, по ваши инструкции
Прилича на мини роза
Ето една снимка от вчера Нямам търпение да стане топка от цветове [взломанный сайт]
[взломанный сайт] Голяма нежност е този трейлър, Дени, да се скъса от цъфтеж.
Дано Аз само си обикаля да и броя цветоносите
Красавица! И на мене ми е любима. Сега ще я пресаждам, много се е изтеглила.
Да я снимаш задължително
Навреме я снимах, не сега, но пак е красота!
Невероятно нежна красавица !
Светле, уникална е [взломанный сайт] Ще чакам да и видя и новата прическа, ако вече не си го направила, моля опитай се на етапи да го снимаш, друго е да видим нещо преди и след, че аз лично само схеми съм виждала досега, а и на моята ще и предстои подстригване към края на сезона
И на мен ми е любопитно как се прави, защото тепърва ще ми се случва.
Заповядайте, в тема ►Пресаждане на ТРЕЙЛЪРИ
Вы здесь » Чуден свят » Сортове "Трейлъри" » Rob`s Vanilla Trail (R. Robinson)