Выставка фиалок и стрепсов в Днепропетровске 16-20 ноября
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться318.11.2011 07:27:52
Червената химера е прекрасна!!!
А тази защо има найлонче?
Отредактировано botan (18.11.2011 07:28:46)
Поделиться418.11.2011 08:19:52
Нямам представа. Но подозирам, че цветовете са големи и тежки и цветоносите падат /вдясно/. За да снимат добре цветчето вляво го подпрели с найлонче. Друго обяснение нямам.
А на мене ми направиха впечатление огромни розетки и хубаво нацъфтели невероятни букети от цветя, а също и няколко нови сорта.
Поделиться621.11.2011 17:49:01
А аз като ги гледам тези изложби и ми си плаче, кога и ние ще си имаме подобно нещо?! Прекрасни растения, нови видове, повече информация, магазин за тези красоти...
Лошото е, че знам какъв е отговорът, защото ние сме единаци, самовлюбени, с мания за величие и трудно работим в екип. Затова и в самостоятелните спортове сме добри, в отборните много рядко. Никога няма да разбера тази злоба и завист, която ни разяжда и желание да прецакаш другия, щом е по-напред от теб, но както и да е....
А на мен ми прави впечатление, че бялото на пъстролистните сортове някъде жълтее и то много. Примерно на снимката на ЛЕ - Красная жара, това на какво се дължи и нормално ли е? Едва ли се дължи на светкавицата на фотоапарата. Нямам сорт с толкова много бяло и ми е любопитно.
Поделиться721.11.2011 20:24:58
ЛЕ - Красная Жара (всички думи се пишат със заглавни букви, лека грешка на оригинала) е листова химера и наистина в центъра жълтее и с време изсветлява.
Може да се види и във форума на ►►► Диметрис
►►►ТУК може да се изтегли брой №3 за 2005 година на "Узамбарские фиалки" където има за химери.
Има и други броеве на това списание.
Поделиться822.11.2011 18:01:53
Много любопитно, значи си е нещо нормално.
За списанията благодаря, аз и преди бях теглила, но поне ме подсети да се поровя вътре.