Много стиснат си станал, две изречения ни отпусна.
Искам да ни разкажеш как те избраха за жури, какво точно журира, от колко хора се състоеше журито и те имаха ли някакви професионални познания в тази област, колекционери ли бяха, как протече всичко. Наградените какво получават, хайде давай, с ченгел ли да те дърпаме. Всичко ни е любопитно. Хвърли ни едни снимки и хайде оправяйте се.
Аз съм на тема стрептокарпуси сега, а беше много бедно, поне на твоите снимки. Виждат се десетина вида, Силвия, Япончето и още няколко, това ли са всички или просто не си ги снимал. Ако е така, аз вкъщи имам повече, да не говорим за по-дългогодишните им колекционери. А накрая имаше ли повечето неща предложени и за продаване или беше постно, говоря за всичките геснериеви?
Хареса ми Ботаническата им градина, нали оттам са снимките ти, чиста, ремонтирана, с радиатори, простор, подредена... А като се сетя при нас за БАН, картинката е доста по-различна...
Аз също все се каня да отида до Румъния, но искам да отида до Трансилвания, това им е най-красивата част. Букурещ да си го държат за тях. Но ако ме примамите с нещо за следващата изложба, ама Ботан си трае...
п.п. И вече ще се преименувам от Конфетка на Кокетка, видях тази теменужка там. [взломанный сайт]
Отредактировано Конфетка (23.05.2012 18:55:33)