Сортът е с чисто червени цветя със същата форма, но аз повече го харесвам спорт и затова си го купих.
Чуден свят |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Чуден свят » Сортове "Стандарти" - кирилица » ЕК-Танцующее Пламя - спорт (Е. Коршунова)

Сортът е с чисто червени цветя със същата форма, но аз повече го харесвам спорт и затова си го купих.
При мен първия цъфтеж беше такъв

В момента има едно цветче, което доста прилича на твоята снимка, Светле, но нещо не мога да го снимам както трябва 
Нищо, важно че ти го виждаш и му се радваш. "Шапка" и при мене не е правил, но и отделни цветчета са много красиви.
Когато беше напъпило за първи път с едни малки пъпчици, доста се чудих какво ли ще цъфне... Но цветчетата после се разтвориха доста едрички.
Такива ситни пъпки при мене имат този сорт и Литуаника.
Този път цъфна така

И моето "пламя" цъфнало така /прецъфтява, затова такъв цвят/

Така вече ми харесва

Ох! Видя ли каква красота!!!! [взломанный сайт]
И при мене когато напъпи с никакви пъпчици /на твоята първа снимка също се виждат/ за първи път, бях решила направо да го изхвърля, но когато цъфна... ме плени.
Такава форма на цветчето повече не съм срещала при никакъв друг сорт. Наистина са пламъчета! Честито!
Вы здесь » Чуден свят » Сортове "Стандарти" - кирилица » ЕК-Танцующее Пламя - спорт (Е. Коршунова)