Светло-лилави огромни цветя с големи бели точки и много тънка тъмна линия по края. Тъмно-зелена розетка.

Чуден свят |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Чуден свят » Сортове "Стандарти" - латиница » Storm's Eye (Sorano)
Светло-лилави огромни цветя с големи бели точки и много тънка тъмна линия по края. Тъмно-зелена розетка.

В момента при мен цъфти за първи път и цветът е огромен - 6 см 
Много обичам този сорт!
Единствено, че цветчетата с време избледняват, но това може и да е достоинство, защото букетът е с различни нюанси на лилаво.

Идеална е 

Отредактировано petq84 (31.05.2011 20:59:43)
Светле, тази ми е от теб и трябваше да е Happy Cricket, но май е Storm`s Eye. Първи цветове са, но не съжалявам, защото и тя ми беше в желаните. Много е красива и с огромни цветчета.

Прекрасни за нужките ви.Гледам ,че и моята от Светлето има малки папчици точно в основата...Светле мойте нещо много ми се дърпат всички????
В какъв смисъл ти се дърпат, не искат да растат ли или много се издължават? 
Светле, тази ми е от теб и трябваше да е Happy Cricket, но май е Storm`s Eye. Първи цветове са, но не съжалявам, защото и тя ми беше в желаните. Много е красива и с огромни цветчета.
Сигурно станала грешка, но тя е поправима. А този сорт ми е един от любимите.
Светле мойте нещо много ми се дърпат всички????
Миленче, сега вече ще става малко по-хладно и те ще се свестят.
Днес на стрептокарпусите толкова им е добре, че аз отдавна не съм ги видяла в такъв вид /много страдат от жегите/. 
ееееееееееееее ...нека цъфнат и моите пък и аз снимки ще кача!!!!
Ех, дано!
Пожелавам на всички ни да цъфнат растенията и да се раздвижи форума! 
Светле...да стане по-цветен нали?!!!
Разбира се, и по-интересен за повече хора защото само моето желание не е достатъчно, а и няма смисъл, ако хората само го преглеждат като някакъв журнал, затварят, без да взимат участие, а имат такава възможност, защото това е форум.
∗ ФОРУМ - общуване
Конфетка...извинявам се,че не ти отговорих не съм видяла поста ти.Дърпат ми се в смисъл,че са само марулки 
При мен Storm`s Eye ми направи малка изненада

на снимката не си личи много, но този цвят е пълен
Отредактировано petq84 (14.08.2011 16:56:46)
и все пак е прекрасен
Кичестите винаги са ми харесвали повече, така че едно на нула за Петя.
И при мен расте в огромен размер (поне 6 см), вижте й цветовете сравнени с листата. И наистина поизбеля с времето.
И моят красавец има пъпки...нека цъфне само и дано си е по сорта
Този път цвета е по - дребен, но продължават да се появяват и кичести

Разкошна сентполия ! 
Съгласна съм! Една от любимите! 
Като звездно небе!

Вы здесь » Чуден свят » Сортове "Стандарти" - латиница » Storm's Eye (Sorano)