Виждала си го Lyon's Minnie-HaHa (P. Sorano)
Виждала съм го това сладурче, но не знаех, че за него иде реч. Дори имам идея за името, тръгвайки от ника на Светлето, но вместо Светик, Светлик. С ударение върху и-то. Означава светлина, надежда, радост. Много ще му пасва името, защото цветчето сякаш е озарено.
А който не се досеща, ще си мисли, че на Светлето е кръстено. 
Отредактировано Конфетка (18.04.2012 23:46:48)

Здравички са, силнички и с лъскави листа, но от какво се получават белите рисунки по листенцата им. Така си бяха и в началото. Любопитно ми е, защото моите не са го правили.

Ама нека и специалистите си кажат мнението

Шегувам се, дори не ги измих на течаща вода, защото малко се притеснявах. Но взех по-голяма мека кръгла четчица за грим, за нанасяне на руж и пудра. Нея я топях във вода и си ги измих от прахта. Станаха като нови, жизнени и свежи. Естествено после не съм ги излагала на слънце, отделих ги на една маса, за да изсъхнат. Ето ги веднага след къпането:

, и имаш сто въпроса, нормално си е в началото.
Да, въпроси са много и би трябвало човек, който ти ги е продал поне малко да те осведоми. Но щом ти ги задаваш тук, то в моя сайт
Сенполии не се гледат трудно, но за да се гледат добре, ще трябва да се знаят някои истини за